Το Δημοτικό Σχολείο Ασωπού - Φοινικίου πλέον στο διαδίκτυο

Το Δημοτικό Σχολείο Ασωπού - Φοινικίου πλέον και στο διαδίκτυο! Μια ιστοσελίδα που ανανεώνεται συνεχώς με ανακοινώσεις, δραστηριότητες, τελευταία νέα, εκπαιδευτικό υλικό, νομοθεσία κ.λ.π. Μια ιστοσελίδα που έχει ως στόχο την πληρέστερη ενημέρωση τόσο των γονέων οσο και της ευρύτερης κοινωνίας. Μέσα λοιπόν απο τον ιστότοπό μας, οι γονείς θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα για όλα τα νέα και τις ανακοινώσεις του σχολείου μας. Από την άλλη πλευρά οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί θα έχουν εύκολα πρόσβαση σε νομοθετικά άρθρα, ψηφιακά βοηθήματα και θα μπορούν να επικοινωνήσουν εύκολα το έργο του σχολείου!

Η σελίδα σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να ακολουθεί τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Δυνατή να προβληθεί και από κινητό, tablet σε ειδική έκδοση. Έχει δυναμικό περιεχόμενο και έτσι η ανάρτηση και η αρχειοθέτηση είναι μια διαδικασία απλή και άμεση.

Φιλοδοξούμε η προσπάθεία μας να έχει απήχηση και ο ιστότοπός μας να μετατραπεί σε ένα χρήσιμο εργαλείο για το μαθητή, το γονέα και τον εκπαιδευτικό.